langgeng

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

langgeng

(file)
  • angger, kekal atawa teu robah-robah.
  • Si Kabayan jeung si Iteung meni langgeng nya.
  • Ahérat jadi tempat anu langgeng keur urang saréréa.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.