langsung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

langsung

  • tuluy, teu eureun, terus wéh ka nu dimaksud.
  • Kuring langsung wéh nanya ka Si Ujang, da kesel.
  • Si ujang langsung indit, lantaran teu kuat hayang ceurik.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.