lantis

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

  1. rata, biasana digunakeun kana lalampahan anu ngagunakeun cai.
  • conto ngalarapkeun dina kalimah

kumaha sih mandi teh, mani ka teu lantis


paribasa Halodo sataun lantis ku hujan sapoe