Lompat ke isi

lapur

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

lapur

  • teu milik, nu dipikahayang, nu diinjeumkeun teu balik deui.
  • Hutang Mang Ade ti dua taun kapungkur téh geus wé éta mah lapur.
  • Kasempatan Banu sakola di Singapura lapur lantaran béntrok jeung ujian asup angkatan darat.

Tingkatan basa[édit]

  • lapur: basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.