laun

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

laun

  • lampah anu lila atawa dibasakeun kana leumpang anu lila nepi.
  • Laun wé leumpangna, tong gancang-gancang teuing bisi capé!
  • Lamun nyetél lagu peuting-peuting kudu laun, bisi ngaganggu batur!

Tingkatan basa[édit]

  • laun: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.