Lompat ke isi

layon

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Kecap barang [su]

layon

(file)
  • mayit.
  • Éta jelema nu gering téh nyaho-nyaho geus jadi layon.
  • Jelema anu titeuleum téh layonna can kapanggih.

Tingkatan basa

[édit]
  • laun: basa loma
Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.