lega

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

lega

  • ukuran hiji bidang, bisa dina wangun méter atawa kilométer, contona: pulo, bangunan.
  • Imahna si Udin meni lega pisan, kamarna gé aya sapuluh.
  • Kota Bandung legana sakitar 167,31 kilométer pasagi.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.