lempeng

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

lempeng

  • lurus, teu béngkok, teu bengkung.
  • Awi téh meni lempeng leunjeuranana.
  • Pamidangan téh pilihna anu lempeng, ulah anu bengkung!
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.