leumpang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

leumpang

  • ngaléngkahkeun suku sangkan bisa pindah tempat.
  • Kuring indit ka sakola mah leumpang wéh da deukeut ieuh!
  • Ajarkeun leumpang atuh budak téh!

Tingkatan basa[édit]

  • leumpang: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.