licin

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Indonésia[édit]

  1. henteu kasar; lemes; minyakan at leueur (kawas belut): manéhna tisolédat lantaran jalan leueur;
  2. henteu jadi nanaon (bitis teu buluan, kumis dikurud);
  3. henteu karejut (papakéan): pakéanana teu karejut sabab diistrika;
  4. beak pisan (harta jsb.);
  5. pinter nipu (muter balikkeun omongan jsb.); licik;
  6. teu babari katéwak: bangsat anu teu gampang katéwak;