lila

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

lila

  • panjangna waktu.
  • Meni lila ngadogan angkot téh teu datang datang!
  • Ulah lila teuing dangdana, bisi kaburu aya angkot!

Tingkatan basa[édit]

  • lila: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.