lini

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

lini

  • oyagna taneuh atawa kajadian alam nu disababkeun ayana tanaga nu kaluar tina jero taneuh.
  • Tadi aya lini karasa pisan gedéna, nepi ka peupeus kaca imah gé!
  • Kuring keur diuk karasa oyag, sugan téh lain aya lini!
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.