lisung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

lisung

  • lisung: wadah paranti nutu, dijieun tina kai golondongan, bangunna kawas parahu; pasanganana halu.

Babasan/paribasa[édit]

  • hayam lisung: jelema éraan
  • salisung garduh: sapongkol atawa sakongkol
  • urang kampung bau lisung, cacah rucah atah warah: jelema dusun, teu apal tata titi kasopanan urang dayeuh/jalma modéren