lisung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

  • lisung: wadah paranti nutu, dijieun tina kai golondongan, bangunna kawas parahu; pasanganana halu.

Babasan/paribasa

  • hayam lisung: jelema éraan
  • salisung garduh: sapongkol atawa sakongkol
  • urang kampung bau lisung, cacah rucah atah warah: jelema dusun, teu apal tata titi kasopanan urang dayeuh/jalma modéren