liter

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

liter

  • salah sahiji ngaran satuan keur ukuran eusi.
  • Kuring meuli minyak kalapa nu eusina 5 liter.
  • Mang Ajo meuli wadah cai anu eusina 1000 liter.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.