loamah

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

loamah

  1. salahsahiji kecap sipat nu hartina sarua jeung suudzon atawa nganggap goréng waé kana sagala perkara.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.