lobi-lobi

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

lobi-lobi

  1. ngaran salahsahiji tutuwuhan atawa tangkal buah nu buahna téh raranggeuyan baruleud jeung siga kalèci saperti anggur, rasana haseum, warnana héjo ngora.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.