lokét

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

lokét

  • tempat keur ngajual karcis, wanguna siga jandéla leutik.
  • paranti nyimpen duit nu bisa dibabawa.
  • Kuring keur ngantri meuli karcis karéta di lokét.
  • Ulah waka asup lamun can meuli karcis ka lokét!
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.