loka

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

loka

  • dunya atawa sawarga, tempat pikeun jelema hirup.
  • Ayeuna mah berita di ramat loka téh gancang pisan viralna.
  • Kuring keur miluan loka karya di Bandung.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.