lubar

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

  • béak atawa leungit


lubar idah
béak idah

ngalubarkeun dosa
ngaleungitkeun (ngahampura)dosa