ludes

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

  • béak kabéhna, teu nyésa pisan


tumpur ludes
kabéh turunan/teureuh maot