luluh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

ngaluluh

  • ninycakan

biasana lamun keur aya kaambek ka batur sok kaluar
kekecapan ieu "boa kudu diluluh ku aing"

ngaluluh taneuh
ninycakan taneh baseuh pikeun dijadikeun batako, kenténg jeung sajabana

Babasan
kapiheulaan ngaluluh taneuh
hudang kabeurangan