m

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

m

  • aksara ka-13 dina aksara Latén, kagolong dina aksara paéh. Bisa ditulis ku aksara leutik atawa gedé.
  1. Pananda mobil atawa motor ti daérah Madura.
  2. ringkesan tina satuan panjang méter.
  3. aksara Rumawi 1000.
  4. Maséhi.
  5. ringkesan tina istilah basa Inggris médium (tengah).
  • "Din, punten pang meulikeun kaos Pérsib ukuran M."
  • Masjid ieu didirikeun taun 1960 M.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.