méja

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

méja

  • salah sahiji ngaran parabot rumah tangga pungsina paranti dahar atawa nulis.
  • Cikopi kanggo Bapa geus aya di luhur méja nu panas kénéh.
  • Mamah geus masak rupa-rupa goréngan di luhur méja bari aya céndol di gigirna.

Tingkatan basa[édit]

  • méja : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.