maas

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

maas

  • miskin, teu boga nanaon.
  • Duh, asa maas teuing ieu nasib.
  • Kalawan nasib Pa Ujang maas, anjeunna tetep ngusahakeun naékkeun martabat kulawargina.

Tingkatan basa[édit]

  • maas: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.