mabek

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

mabek

  • pinuh ku seuseungitan atawa bau.
  • Parfum dina mobil Pa Ujang loba teuing sok jadi bau mabek.
  • Kaos bola anu manéhna paké sok bau mabek lantaran teu diseuseuh ti 2 minggu katukang.

Tingkata basa[édit]

  • mabek: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.