macakal

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

macakal

  • usaha nanaonan anu teu kalawan ménta bantuan ti batur.
  • Dina usahana ngembangkeun warung ieu, Adul pageuh dina sipat macakal.
  • Uci hirup di Walanda ku cara dagang macakal.

Tingkatan basa[édit]

  • macakal: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.