maceuh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

maceuh

  • kalakuan (umumna goreng) nu beuki nambahan nepi ka kaliwat watesna.
  • Sanggeus maké roko ganja, manéhna maceuh jiga jelema édan.
  • Lamun geus maceuh, kalakuan Udin ngarusak barang teu bisa disetop.

Tingkata basa[édit]

  • maceuh: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.