madalion

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

madalion

  • tanda panghargaan anu biasana digantelkeun dina beuheung, dibuat tina emas atawa pérak, di bagian tengahna sok aya gambar.
  • Taufik Hidayat meunangkeun madalion emas olahraga badminton di Olimpiade 2004.
  • Madalion véteran kamerdekaan Indonesia diteundeun aki di dinding.

Tingkatan basa[édit]

  • madalion basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.