madrasah

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Madrasah

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

madrasah

  • sakola pikeun diajar agama Islam.
  • Ustad di madrasah keur ngajar barudak santri.
  • Madrasah ditukangeun imah urang biasana sok ngayakeun tadarus bareng.

Tingkatan basa[édit]

  • madrasah: serapan basa Arab
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.