madu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

madu

  • Peueut kentel tur amis anu ngandung gula, biasana aya dina jero kekembangan atawa sarang nyiru
  • Sabotol madu cap Jempol bakal dijual saharga 100 rébu Rupiah
  • Sarang nyiru di imahna gedé pisan, pasti maduna loba
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.