magma

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

magma

  • rupa-rupi eusi bumi mangrupa logam anu kacida luar biasa panasna, biasana kaluar ti jero gunung bitu.
  • Kuring keur ngalakukeun panalungtikan aktivitas magma di jero Gunung Merapi.
  • Saapal urang, magma ieu boga suhu anu gede pisan, anu tiasa ngancurkeun badan arurang.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.