magol

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

magol

  • teu bisa maju kamamana, mundur gé teu bisa, jadi sok pageuh di tengah jalan.
  • Ulah ngabuskeun bedog ka sarangka anu éta bisi magol.
  • Atuh euy seleting calana kalah ka magol, padahal urang kudu indit ka uleman Pa Walikota ayeuna.

Tingkatan basa[édit]

  • magol: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.