magrib

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

magrib

  1. salat wajib umat Islam dina waktu sareupna panon poé, lobana tilu rokaat.
  2. pananda sareupna panon poé.
  • Dina waktu magrib, biasana para santri nyiapkeun wudu keur salat jeung maca Quran.
  • Ujang meugeus maén bal na, ayeuna geus magrib!

Tingkatan basa[édit]

  • magrib: serapan basa Arab
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.