mah

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap panambah anteb[su]

mah

  1. keca pikeun nuduhkeun lalawanan atawa babandingan dua hal anu disebut;
  2. kecap nu dipaké pikeun leuwih ngayakinkeun.