mahal

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

mahal

  • nyipatkeun barang anu dibayar ku duit loba, diduitan ku duit nu loba pisan.
  • Mobil Mas Doni anu dibeuli kamari kaasup mobil méwah anu mahal.
  • Pamaréntah gé apal yén sembako beuki mahal ka masarakat.

Tingkatan basa[édit]

  • mahal: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.