mahar

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

mahar

  • sarat saacana kawin bisa emas atawa barang séjénna anu dipaparin ti lalaki ka awéwé dina pernikahan.
  • Budi lembur ayeuna sabab keur ngumpulkeun modal mas kawin bulan hareup rék lamaran.
  • Jaman ayeuna mah wadah mas kawin téh rupa-rupa bentukna nu aralus.

Tingkatan basa[édit]

  • mas kawin : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.