Lompat ke isi

mahasiswa

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

mahasiswa

  • murid di universitas atawa sakola luhur séjénna.
  • Fauzi ayeuna jadi mahasiswa téknik informatika di Unpad.
  • Para mahasiswa ngademo pamaréntah pédah UU Cipta Kerja.

Tingkatan basa[édit]

  • mahasiswa: serapan basa Indonésia
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.