mahayana

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

mahayana

  • aliran agama Buda anu cangacaya yén Gotama lain manusa biasa.
  • Mahayana nyaéta salah sahiji aliran utama ti agama Buda.
  • Di abad ka-2 Maséhi, istilah Mahayana didefinisikeun sacara jelas.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.