majalah

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

majalah

  • sumber inpormasi siga koran tapina ieu mah bentukna saperti buku jeung medalna saminggu sakali.
  • Bapa keur meuli majalah di toko buku sebrang jalan.
  • Manglé nyaéta ngaran majalah nu asli dimedalkeuna ku urang Sunda.

Tingkatan basa[édit]

  • majalah : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.