maju

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

maju

  • kecap pagawéan nu hartina neruskeun deui pagawéan sateuacana.
  • Kuring teu boga pilihan salian ti maju dina ieu pemilihan partai.
  • Hirup mah kudu salilana maju sabab ngarana jelema kudu aya parobahan.

Tingkatan basa[édit]

  • maju : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.