makbul

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

makbul

  • nuduhkeun kana kaayaan anu geus kalaksana sabab dikabul ku Gusti Alloh.
  • Mudah-mudahan kahayang jadi haji téh taun hareup geus makbul pikeun jadi ibadah.
  • Usaha saeutik bari loba saré mah kumaha rék makbul jadi padagang anu suksés.

Tingkatan basa[édit]

  • makbul : basa serapan tina Arab
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.