malaékat

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

malaékat

  • nuduhkeun kana mahluk gaib nu dipercaya ku Gusti Alloh dina bebeneran.
  • Kabeh kalakuan urang geus aya anu nandaan ku malaékat nu aya di sisieun urang.
  • Kudu inget saacana nyieun pidorakaeun aya malaékat anu nyatet amal urang sapopoé.

Tingkatan basa[édit]

  • malaékat : basa serapan tina Arab
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.