malang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

malang

  • nuduhkeun kana hiji perkara nu sial atawa barang nu ngahalangan
  • Si Rudi mah malang nasibna poé ayeuna tinggaleun karéta tepi ka gagal tés digawé.
  • Mudah-mudahan euweuh malang ngahalangan di jalan jadi lancar sagalana.

Tingkatan basa[édit]

  • malang : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.