mana

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

mana

  • hiji kecap pananya nu hartina nanyakeun maksud sabab hayang nyaho kumaha nu jentréna.
  • Saha baé budak nu mana weh nu daek mantuan Bapa geura indit ka kebon.
  • Kudu geura dibikeun ieu duit kaburu ditanyakeun mana ku anu bogana.

Tingkatan basa[édit]

  • mana : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.