mangga

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

mangga

  • kecap anu mersilakeun batur seug atawa hayu.
  • lamun dina basa Indonesia mah ngaran salah sahiji bungbuahan.
  • Mamah basa ngidam hayang pisan buah mangga nu kacida haseumna.
  • Nu boga imah geus ngomong mangga geura dahar matak hayu urang ka dapur.

Tingkatan basa[édit]

  • mangga : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.