manis

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

manis

  • istilah nuduhkeun kana poé lamun dina pasaran mah kahiji jeung sok disebut oge Legi (Ahad).
  • istilah anu bisa ogé kata sipat nu hartina panambah sari matak sagala rupana nambahan amis.
  • Urang tingalikeun ke waktuna Manis bakal aya dukun anu nyimpenan sasajén dina handap tangkal.
  • Ani boga kempot dina damisna nu matak manis ka saha baé nu nempo.

Tingkatan basa[édit]

  • manis : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.