manuk

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

manuk

  • ngaran salah sahiji sato anu boga jangjang paranti hiber.
  • Mang Adi keur miara manuk japati di tukangeun imah.
  • Japati nyaéta salah sahiji ngaran manuk nu teu ngahésékeun lamun dipiara.

Tingkatan basa[édit]

  • manuk : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.