maret

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

maret

  • Bulan katilu dina taun Maséhi, saacana April.
  • Budi unggal bulan Maret nambahan yuswa sabab lahirna dina bulan éta.
  • Seminar téh dimajukeun jadi bulan Maret sabab Bu Ani bisana dina waktu éta.

Tingkatan basa[édit]

  • Maret : kecap serapan tina basa Inggris
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.