marih

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

marih

  1. ngaran salahsahiji bintang nu anggangna ti panonpoé 227,7 juta km, gurat tengahna 6770 km.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]