maru

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

maru

  1. nyebutna awéwe ka awéwé nu dicandung ku saurang lalaki.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]